Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Zonne-energiegids.be
Zonne-energiegids.be

Ontvang ik premie voor een zonneboiler?

Ooit was er een specifieke zonneboiler subsidie beschikbaar waar huishoudens van gebruik konden maken. Die deden dat ook gretig en werd er door ongeveer 70.000 huiseigenaren aanspraak gemaakt op een budget van €62 miljoen euro. Tegenwoordig is er geen speciale subsidie voor zonneboilers maar valt de regeling onder een bredere regeling. De verbeteringspremie is in het leven geroepen om huishoudens te stimuleren om eventueel zonneboilers of andere duurzame apparaten zoals warmtepompen en pelletkachels aan te schaffen.

Lokale subsidies zonneboiler

Omdat er al een landelijke regeling is is de kans klein dat je tevens gebruik kunt maken van een regeling van jouw gemeente of provincie. Toch is het aan te raden om even op de website van jouw gemeente of provincie te kijken naar regelingen die je samen met de verbeteringspremie mag aanvragen. Of kijk op deze website van de overheid: www.vlaanderen.be.

 

Offertes voor zonneboilers ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende installateurs